Harken

Harken industrial

Er kendt for deres innovative tænkning. Harken industrial har designet, fremstillet og markedsført igennem brug, toppen af poppen udstyr i de sidste 40 år. De har oceaner af erfaring indenfor udstyr, som skal modstå de hårdeste miljøer. Harken har 11 kontorer worldwide og distributør netværk i 48 lande.

Deres filosofi er simpel, lettere udstyr med mindre friktion er bedre ! Udstyret er mere mobilt, folk som bruger udstyret er sikrere og mere agile, der er mindre “stress” på dem som udfører arbejdet og udstyret generelt. Disse fordele gør at folk arbejder sikrere, som i sidste ende giver plus på bundlinien.

Harken startede i sejler industrien, hvor 2 brødre, som mente at udstyret kunne blive bedre , så de begyndte at udvikle produkter til dem selv, og vandt en masse sejler konkurrencer med udstyret. Sådan startede eventyret for omkring 50 år siden. De er nu markedsdominante på sejlermarkedet. For 3 år siden, besluttede Harken at starte en afdeling, som fokuserede på det industrielle marked. Harken industrial blev til og fortsætter med deres innovative tankegang, bare i en anden sektor.

Ring eller skriv til Grejtech, hvis du er interesseret i at høre mere om Harken industrial produkter.

Harken Industrial produkter

Nogle af de produkter, som Harken revolutionerer med er:

  • Harken Power-seats (power-ascender)
  • Harken access rails (skinnesystemer til rope access og faldsikring)
  • Harken, taljer og trisser (til løfteoperationer og rope access)
  • Harken winches (til løfte operationer og rope access)
  • Harken rollersling (rulleslynger til rope access)

Noget af udstyret er på vores web-shop, men skinnesystemerne kræver individuel rådgivning fra sag til sag.