singing-rock-logo-180

Hvem er Singing Rock?

Singing Rock er en af verdens ledende på klatreudstyrs markedet og på udstyr til arbejde i højden, i militæret og til redninger. Virksomheden er lokaliseret i hjertet i Europa i Tjekkiet nær krkonose natianal park, hvor der findes fantastiske sandstens klippeklatre områder. Størstedelen af deres medarbejdere er klatrere og sammen med sponsorerede profesionelle atleter er de i stand til at udvikle, teste og forbedre deres høje kvalitets produkter til klatring og arbejde i højden.

122238Viden og erfaring

Firmaet er ISO certificeret til 9001 standard, med speciale inden for udvikling, produktion og salg af udstyr inden for arbejde i højden (Artikel 11b of council directive 89/686/EEC). Organisationen er stykket op med en horisontal ledelse, hvilket betyder at der ikke er langt fra din ide – færdigt produkt.

122357Innovation

Det er ikke så nødvendigt at tale meget om deres innovation, da produkterne taler for sig selv. Nye og originale løsninger, er nødt til at blive beskyttet af patenter. Dynamiske og statiske reb der udnytter Route44 teknologien, seler med simple åbne/lukkesystemer, og mikro skridt justering, som er brugt på deres crampons, er bare eksempler på deres innovative tilgang på Singing rock’s undersøgelse og udviklingshold.

122239Teknologi

Passende teknologi og maskiner er essentielt for at kunne producere første klasses produkter. Vores innovative produkter er udviklet og produceret i Tjekkiet, og er grundigt godkendt i deres egne test og træningscentre.

122233Test

At møde minimum kravene er åbenlyst, men singing rock går skridtet videre ved selv at udføre simulerede tests i alle slags situationer, som basis for et videre udviklingsforløb. Alle deres produkter er certificerede og er fuldt ud godkendt inden for deres respektive EU direktiv og standard. (CE, NFPA og ANSI). Singing Rock deltager aktivt i forberedelse af disse standarder og direktiver med deres arbejde inden for UIAA sikkerheds kommisionen og CEN arbejdsgruppe.

122241Miljø

Singing rock er med til at bære ansvaret for at holde vores planet grøn og bevare planetens goder, til vores børn at opleve. De er stolte medlemmer af det European Outdoor Conservation Association til at hjælpe med bevarings projekter i hele verden, for at give noget tilbage til miljøet.

122234Involvering

De er klatrere og elsker at klatre. Sport eller industrialt. Entusiasmen driver deres innovation og forbedring. Singing Rock er klatring, og de har alt hvad du skal bruge til at nå dine personlig eller profesionelle mål inden for klatring eller arbejde i højden.

Singing Rock mission og vision

  • 122236Singing Rock vil vokse som et international anderkendt kvalitets mærke, der udvikler og introducerer produkter, som gør det muligt at bevæge sig sikkert vertikalt i verdens bjerge, klipper, huler, såvel som i arbejde i højden og redninger.
  • Singing Rock promoverer klatring som en sund aktivitet for krop og sind. En sund aktivitet for hvem som helst, som søger første hånds oplevelser i naturens love og som ønsker at lære, ikke bare om miljøet, men også omkring dem selv igennem klatring.
  • Singing Rock fortsætter forbedringen af deres pålidelighed og funktionalitet af udstyret, hvad end udstyret er brugt til arbejde i højden, klippeklatring eller redning af mennesker i kritiske situationer.
  • Singing Rock promoverer brugen af deres produkter og metoder til at klatre indenfor andre sektorer, som redning, ingeniør arbejde, arbejde i højden, reparationer og vedligeholdelse, politiet, hæren og beredskabsstyrelsen etc.
  • Singing Rock ligger vægt på at informere kunden om korrekt brug inden for ovennævnte aktiviteter og deltager aktivt i at skabe en metodik for alle aktiviteterne samtidig med der er dialog med de internationale standarder.
  • SINGING ROCK forsyner og forbedrer PPE systemet inden for kvalitets kontrol styring, certificeret af bekendtgørelse i test tilsvarende kravene til ISO 9001 normen provide, keep and improve the PPE system of quality control management, certified by notified testing according to the requirements of the ISO 9001 norm med hensyn til Council Directive 89/686/EHS – Personligt faldsikrings udstyr inden for arbejde i højden.
  • SINGING ROCK implementerer nye og moderne trends i virksomhedens ledelse, MBO baseret på ovenstående tilgang, som værktøjer til projekt styring.