Læs om alle vores brands

 

Klik på et brandnavn eller på et logo nedenunder for at læse om firmaernes værdier. Har du yderligere spørgsmål omkring vores brands, er du velkommen til at kontakte os.

Singing Rock

 

Singing ROCK er en af verdens førende på markedet for klatreudstyr og professionelle værnemidler til arbejde i højden, militæret og redning. Virksomheden er beliggende i hjertet af Europa i Tjekkiet nær Krkonoše National Park og Bohemian Paradise, hvor der ligger fantastiske sandstens klatre områder. De fleste af  medarbejderne er bjergbestigere, og sammen med sponsorerede atleter og fagfolk er de i stand til at udvikle, teste og forbedre deres klatre- og personlige værnemidler af høj kvalitet.

 

Viden og erfaring
De kører lean management system med horisontal organisationsstruktur. Takket være denne struktur er de i stand til at reagere med det samme og tilpasse produkterne og tjenester til specifikke behov. Alle aktiviteter på Singing Rock drives under QMS-certificering i henhold til ISO 9001-standarderne med særlig vægt på udvikling, produktion og salg af personlige værnemidler til arbejde i  højden (Modul D-forordning (EU) 2016/425 fra Europa-Parlamentet og Rådet) og uddannelses- og høring tjenester til sikring af personer i højden.

 

Innovation
Det er ikke nødvendigt at tale for meget om innovationen, da den i sagens natur er til stede i alle vores produkter. Nye og originale løsninger skal beskyttes af patenter. Dynamiske og statiske reb udnytte Route44 teknologi, seletøj system Rock & Lock eller Micro Step Justering system, der anvendes på vores kramper er eksempler på innovative tilgang af Singing Rock’s Forskning og Udviklings team.

 

Teknologi
Passende teknologi og værktøjer er afgørende for at producere førsteklasses produkter. Vores innovative produkter er udviklet og produceret i Tjekkiet og er grundigt valideret i vores egne test- og træningscentre. Vi er glade for at dele alt dette med vores kunder – du får en kompleks løsning.

 

Test
Opfyldelse af minimumskrav er en indlysende parameter – men Singing Rock  går videre ved at udføre tests for at simulere al form for brug som grundlag for yderligere udvikling. Alle produkter er certificerede og overholder fuldt ud relevante EU-direktiver og standarder og krav på det amerikanske marked (CE, NFPA og ANSI). Singing Rock deltager aktivt i udarbejdelsen af disse standarder og direktiver ved sit arbejde i UIAA Safety Commission og CEN arbejdsgruppe.

 

Miljø
Alle har et ansvar når det drejer sig om at holde vores planet grøn og bevare dens rigdomme for vores børn. Singing Rock er et stolt medlem af European Outdoor Conservation Association til at hjælpe med bevarelses projekter over hele verden – at give tilbage til det store udendørs.

 

Inddragelse
Dei er bjergbestigere, og elsker at klatre. Enten sport eller industriel klatring. Entusiasme driver innovationer og forbedringer. SINGING ROCK er klatring, og de har simpelthen alt, hvad du har brug for til din klatring og personlige værnemidler for at nå dine personlige eller professionelle mål.

 

Singing Rocks mission og vision
  • SINGING ROCK ønsker at vokse som et internationalt anerkendt kvalitetsmærke, udvikle og introducere de produkter, der gør det muligt og sikkert at bevæge sig i den lodrette verden af bjerge, klipper, huler samt på arbejde i højden og redning.

 

  • SINGING ROCK fremmer klatring som en sund aktivitet udvikle krop og sind, en sund aktivitet for alle, der søger en førstehåndsoplevelse af de naturlige love, og som ønsker at lære ikke kun om deres miljø, men også om sig selv via klatring.

 

  • SINGING ROCK fortsætter med at forbedre pålideligheden og funktionaliteten af udstyret, uanset om det bruges til arbejde i højden, klatring eller redning af mennesker i de kritiske situationer, der kan opstå i den lodrette verden.

 

  • SINGING ROCK fremmer brugen af deres produkter og metoder til klatre teknikker på andre områder af arbejdet, såsom redning, teknik, arbejde i højden operationer og vedligeholdelse, politi, hær, brandvæsen osv.

 

  • SINGING ROCK lægger vægt på at informere kunden perfekt om brugen af udstyret til ovennævnte aktiviteter, og de deltager aktivt i at skabe metoden for disse aktiviteter samt i at skabe de tilsvarende internationale standarder.

 

  • SINGING ROCK tilvejebringer, opbevarer og forbedrer PPE-systemet for kvalitetskontrol, certificeret ved anmeldt test i henhold til kravene i ISO 9001-standarden med hensyn til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/425.- personlige værnemidler mod fald fra højder.

 

  • SINGING ROCK implementerer nye og moderne tendenser i virksomhedens ledelse, MBO baseret på den procestilgang, der bruger værktøjerne i projektledelsen.

KAYA Safety

 

Kaya safety blev etableret i 1996 til at designe systemer og udstyr til arbejde i højden, der skal udføres korrekt og sikkert.

Kaya Safety har det mest avancerede anlæg inden for sit felt og designer, udvikler og fremstiller faldsikringssystemer, redning og evakuerings udstyr og løfteudstyr i Tyrkiet til institutioner og organisationer, opererer i sektorer som forsvaret, brandslukning, olie og gas, byggeri og telekommunikation.

Ud over deres  viden og erfaring fra at arbejde i forskellige områder i over 25 år, er de opmærksomme på det problem, som medarbejderne og ledere er nødt til at tage den nødvendige uddannelse for korrekt brug af sikkerheds

udstyr og systemer.

De tilbyder sektorbaserede uddannelser i deres IRATA certificerded  uddannelses facilitet, som er et af de største arbejde i højden simulerings centre i Europa.

De støtter også brugere med tekniske dokumenter og produkt videoer til udstyr, der skal anvendes korrekt og effektivt.

 

Vision
Opnået ved stabil vækst siden begyndelsen, Visionen er at opretholde den sektor mæssige førerposition på det tyrkiske marked, der skal udvides til globalt grundlag, og at være en af de stærkeste mærker i overensstemmelse med den perfektionistiske tilgang.

 

Mission
KAYA’s  mission er at gennemføre forskning og udvikling baseret på en præcis analyse af behovene i sektorer og dermed udvikle nye produkter; at anvende moderne maskiner og en kompetent arbejdsstyrke inden for fremstilling af varer af høj kvalitet i verdensklasse, at tilbyde uddannelses- og konsulentydelser med henblik på at skabe kyndige arbejdstagere og ledere, som kan bidrage til at skabe en kultur med sundhed og sikkerhed i Tyrkiet og over resten af verden, levere komplette løsninger via vores integrerede tjenester.

 

Filosofi
Baseret på den værdi, KAYA lægger på menneskelivet, er deres filosofi at designe og fremstille produkter, der vil beskytte menneskelivet på arbejdspladsen; og øge bevidstheden om sundhed og sikkerhed ved at uddanne arbejdstagere og ledere og yde konsulentbistand i dette henseende.

Petzl

 

  • Petzl er pionererne indenfor deres felt, de laver udstyr til den vertikale og mørke verden.
  • For dem der gerne vil nå det uopnåelige hver dag.
  • Petzl er individuelle og frie til at vælge deres egen vej imod industrial ekspertise.

 

Petzl’s  4 søjler

 

De værdier, der motiverer dem
I 50 år er Petzl bygget op omkring fire søjler, fire grundlæggende værdier, der motiverer alle beslutninger, vi træffer: at forblive en stabil familievirksomhed, tilskynde til innovation for at forestille sig de bedste løsninger, insistere på industriel ekspertise med målet om nul fejl og forblive engageret i vores samfund ved at levere global bedste praksis. Læs mere om hver af vores søjler.

Industriel perfektion

Ud over standarder
Petzl har et dybt ansvar over for de mennesker, der stoler på dem med deres liv, og de udvikler, tester og kvalificerer alle vores produkter over de krævede standarder. Deres designcenter, der er baseret i Frankrig, integrerer alt håndværk, der er relateret til skabelsen af produkter: mekanisk, tekstil, elektronisk, optisk og teknologisk. Fra design- og prototype faserne evalueres et produkts pålidelighed og brugerens sikkerhed løbende med særlig vægt på risici ved brug.

Med laboratorier dedikeret til produkttest udfører de dynamiske fald- og slagstyrketest, udfører cykliske test og evaluerer ydeevnen samt strålekvalitet og forbrændingstider for deres forlygter. Denne proces omfatter strenge felttest for at teste ergonomi og pålidelighed under brug i den virkelige verden.

“Med vores LEAN-produktionstilgang har vi redesignet, gentænkt og genbesøgt 100 % af vores produktionsproces for at forbedre vores kvalitetskontrol og kontrollere, at vi har taget højde for alle de risici, som en kunde kan støde på.”

Frédéric Banget, driftsdirektør

 

Den Innovative ånd.
“Jeg er ansvarlig for design og pålidelighed af mine produkter. Efterhånden som der gøres fremskridt, bliver prototyperne mere raffinerede og mere sikre, så vi kan teste dem direkte i marken og sammenligne udtalelserne fra dem, der bruger produkterne. Det er en sand fornøjelse at se folk bruge de produkter, vi har udviklet!”
Anne-Laure Ruquet, teknisk projektleder
 

Innovation, der udfordrer koventionen

Med introduktionen af den første pandelampe i 1973, den legendariske GRIGRI nedfirings enhed i 1991, og MAESTRO redningens efterkommer i 2019, petzl’s opfindsomhed har altid skubbet standard praksis fremad. Siden oprettelsen af Petzl i 1970 har deres mål altid været at gøre fremskridt i mørke eller lodrette rum sikrere og mere behageligt.

Går længere

Som passionerede pionerer glæder de sig over at skabe nye muligheder for deres  brugere for at vove sig ind i stadig mere forpligtende terræn – at gå længere og højere, arbejde mere effektivt, for at maksimere sikkerheden og gøre det utilgængelige i dag tilgængeligt i morgen.

 

Enkelhed, holdbarhed, effektivitet

De værktøjer, de laver, er udtænkt og konstrueret med øje for enkelhed, holdbarhed og effektivitet. For Petzl har det at være pioner betydet 50 års lidenskab, ekspertise, innovation og løbende forbedring.

Denne tilgang til deres håndværk og vores forretning har gjort det muligt for dem at tjene som en global ekspert, som de gjorde i 2006 med opfattelsen af EXO personlige flugt system. På anmodning af, og i samarbejde med, brandmænd i New York City,  var de i stand til at designe en effektiv løsning, der ville gøre det nemt at undslippe i kritiske situationer. Det er en præstation, der er blevet anerkendt med flere priser, herunder årets bedste opfindelse af Time Magazine.

Samfund og engagement
“Fra enkle tips til de mest avancerede teknikker deler vi al vores viden med vores samfund. Det er vævet ind i vores DNA og hjælper med at maksimere sikkerhed og effektivitet for de mennesker, der bruger vores produkter rundt om i verden.”
Olivier Petzl, salgs- og marketingdirektør
 

Brug af deres ekspertise til at betjene lokalsamfund

Deling af teknisk viden og passende produktanvendelser er kernen i det, de gør hos Petzl. De producerer teknisk indhold af høj kvalitet, der er tilgængeligt for alle og udnyttet af de forskellige samfund, de betjener. Med fokus på at maksimere sikkerheden opdateres og beriges dette indhold gennem alle produkters levetid for at holdederes kunder informeret og komme videre, mens de dyrker deres sport eller gør deres arbejde.

Internationalt samarbejde
Over hele verden har de partnerskaber med ikoniske atleter, indflydelsesrige figurer, fagfolk, der arbejder under ekstreme forhold, ngo’er, certificerende organer og træningscentre, der drives af førende eksperter på området. Disse samarbejder hjælper os med at skabe en verden, hvor vi alle kan lære, dele og blomstre. De gør det også lettere at fremme bedste praksis og standard anvendelser. Kernen i deres samarbejde er altid en passion for udforskning, for et veludført stykke arbejde og for forfølgelsen af de utilgængelige.

Rock Exotica

 

Rock Exotica begyndte i en garage for 28 år siden. Meget har ændret sig fra manuel produktion og grafpapir design. Men én ting er forblevet den samme: Deres ønske om at producere det mest innovative tekniske udstyr til rådighed. I en tid, hvor mange virksomheder ikke længere rent faktisk gør noget, men snarere bare fremmer deres brand og supplerer til fremstillingsindustrien, Rock Exotica  er en anakronisme. De fremstiller selv alt deres udstyr i Utah. De har aldrig gået på jagt efter udenlandske lavpris producenter, og kommer aldrig til det.

Rock Exotica er bygget af en mand ved navn Rock Thomson, som ikke går på kompromis med kvalitet. Det rock exotica er bedst kendt for er deres karabiner (Før i tiden producerede de karabiner for Petzl)

Hvis man leder efter innovation, og nyskabende, så skal man kigge efter Rock Exoticas produkter – de laver 3 dimensionelle treben, 2 ben og 1 ben (også kaldet gin pole)

Pulleys med indbygget swivel, WLL beregner med shock load stastistik måler mm.

Det er et amerikansk produkt og de er kendt for den meget høje kvalitet.

DMM

Grundlagt i 1981 som Moorhouse Engineering i Bethesda, for at blive DMM og flytte til mere egnede lokaler i Llanberis i 1986, virksomheden fejrede 40 års produktion i 2021. I 1981 beskæftigede virksomheden kun fire personer, og nu fyrre år senere er de en vigtig arbejdsgiver på klatre udstyrs området med lidt over 200 mænd og kvinder på ansat i virksomheden.

Den oprindelige forudsætning for grundlæggerne var at lave det bedst mulige udstyr til den bedste pris. En simpel forudsætning, du måske tror, men en, der har været centralt for deres tænkning i de mellemliggende år, og en, der har ansporet dem til at fortsætte med at udvikle og innovere, er at bringe unikke og verdens førende produkter på markedet.

Virksomheden har lige fra starten udviklet produkter inden for to hovedområder; rekreativ klatring og bjergbestigning har udviklet sig sammen med produkter, der i højere grad er rettet mod de mere industrielle markeder. Begge områder komplimenterer hinanden, og overlappende områder gavner begge parter. Kort sagt begge sider af virksomheden er vigtige for at de kan opretholdes i fremtiden.

Innovation er nøglen til deres  udvikling, og de  har hele tiden investeret ikke kun i fabrikkens struktur, i anlæg, maskiner, værktøj osv., men også i ambitiøse produktudviklingsplaner, som kan være meget dyre. Men de anerkender, at det ikke er tilstrækkeligt at stå stille og kopiere, de er nødt til at lede området i deres specialiserede områder, og i årenes løb har de gjort netop det og alle fra deres base i det nordlige Wales. De har en veluddannet og loyal arbejdsstyrke og har samlet et væld af viden gennem årene, som gør dem til et af de førende mærker inden for deres område på verdensplan.

De har netop tilføjet en stor udvidelse til fabrikkens websted, så de kan lægge et specialbygget montageområde og også et CNC-bearbejdningsområde. Dette var en betydelig investering for virksomheden, men som med alle deeres andre bestræbelser, vil det gøre det muligt for dem at være mere effektive, konkurrencedygtige, og opretholde deres unikke position som den eneste producent af klatring hardware i Storbritannien.

IKAR

 

Virksomheden kan nu se tilbage på en lang og succesfuld tradition, hvor fokus altid har været på innovation inden for udvikling og produktion af personlige faldsikringssystemer.

Deres kunders sikkerhed er meget vigtig. Af denne grund er IKAR GmbH et aktivt medlem af den europæiske standardkomité for personlige faldsikringssystemer.

Firmaet IKAR GmbH blev grundlagt i 1978 af deres administrerende direktør og ejer Otto Herchet. Siden starten af ​​virksomheden i den indenlandske garage har virksomheden IKAR udviklet sig til en af ​​de stærkeste producenter af højdesikkerhedsanordningsteknologi på verdensplan.

Deres brede udvalg af produkter, startende med sikkerhedsseler, forankringsanordninger og højdesikkerhedsanordninger til lanyards, tilbyder deres kunder den bedst mulige løsning til enhver tid med konstant overvåget kvalitet.

I dag har produktionsanlægget en størrelse på cirka 3.500 m², hvor IKAR GmbH producerer cirka 10.000 højdesikringer om måneden og sender dem til 50 lande rundt om i verden. Det kan antages, at IKAR GmbH fra Fulda er førende på verdensmarkedet på dette område.

Udover produktion af personlige værnemidler mod fald, er deres træningscenter placeret i Fulda, hvor de tilbyder forskellige kurser inden for højdesikkerhed og redning. IKAR GmbH har i øjeblikket den eneste komplekse testbænk i Europa, udstyret med blandt andet et klima- og saltspraykammer, den nyeste måle- og højhastigheds videoteknologi, kalibreret og godkendt i henhold til de nyeste CE, ANSI og CSA standarder , ikke kun til implementering af fald og træk tests til godkendelse af personlige faldsikringssystemer, men også til din egen kvalitetssikring!

Kvalitetssikring hos IKAR omfatter test af hver enkelt højdesikkerhedsanordning, der forlader Fulda-anlægget.

Wiley X

 

Wiley X blev grundlagt I 1987 af den amerikanske veteran Myles Freeman Sr. Hans mission var at skabe verdens bedste beskyttelsesudstyr til dem som beskytter os.

 

Som pionerer inden for beskyttelsesbriller mener vi, at der kun er én rigtig måde at skabe udstyr til verdens hårdeste miljøer. Årtiers arbejde med forbedringer af design og innovation har lært os at du aldrig springer over hvor gærdet er lavest. Du tager dig af de mennesker du skal beskytte. Du holder hvad du lover. Du udvikler dig konstant. Og du giver ikke op. Aldrig. Dette er den eneste måde vi sikrer at vores produkter bliver ved med at inspirere til selvtillid i alle folk der bruger dem. Uanset hvilken situation de er i. Uanset hvilke forhindringer de møder på deres vej.

 

Vi har bygget vores virksomhed, vores brand og vores omdømme op på produkter som leverer kompromisløs beskyttelse til dig og dine øjne, og det vil vi blive ved med.

 

Ronin

 

I DET FEUDALE JAPAN VAR RONIN SAMURAIERNE, DER IKKE VAR BUNDET TIL NOGEN MESTER; DE SVAREDE IKKE TIL NOGEN HERRE OG SKABTE DERES EGEN VEJ.

Ud af denne gamle myte blev Ronin-revolutionen født, så brugerne kunne opleve den bevægelsesfrihed, de ønsker; Ikke længere bundet af tyngdekraften i forfølgelsen af deres lidenskaber i højden, uden grænser eller beegrænsninger.

 

RONIN-REVOLUTIONENS MISSION

er at udvikle sikrere og mere innovative produkter, der vil transformere den måde, du arbejder, leger og lever på.

 

Med designet af hvert nyt produkt integrerer de deres dokumenterede fremstillingsproces, der stammer fra over 30 års erfaring med udvikling af redningshejs og spil til helikopterapplikationer. Ronin produkter er designet til at holde dig sikker, reducere træthed, og for at forlænge din nydelse af klatre oplevelse i løbet af din levetid. Uanset hvad du klatrer, gør Ronin-produkter det sikrere og nemmere at nå nye højder.

 

Taz

 

Taz er skabt af Pascal, som er RAT (rope access teechnician) fra 1988.

Han fik ideen en dag hvor han sad og kiggede på en skilift og hvordan den kobles på kablet.

Kunne man gøre det med RA produkter, og de skabte deres første descender/ascender som hed Le olivette.

Senere kom TazLov 2 og derefter Tazlov3, som jo er en revulitionerende enhed til Rope Access.

 

Grejtech logo

Hvis du ønsker en dialog omkring vores produkter,
eller andet, er du velkommen til
at ringe på 30800070 eller sende en mail.