Hvem er Grejtech?

 

Grejtech er en virksomhed, som udelukkende arbejder på at finde de bedste løsninger til arbejde i højden, hvad end det drejer sig om faldsikrings udstyr til 2 mand på et site, et fuldt integrerbart rope access system til vedligeholdelse af en bygning i mange år frem, eller til uddannelse af personale, som skal kunne redde og evakuere mennesker ud af bygninger på bedste vis.

For os er den bedste løsning når vi kan se os selv arbejde sikkert, med en opsætning der virker bedst, med det rigtige udstyr. Vi står ikke inde for noget udstyr vi ikke selv har arbejdet med, så alle produkt leverandører er håndplukkede udfra egne erfaringer af, hvad der virker bedst.

 

Erfaring

At sælge udstyr er et stort ansvar, da du i vores optik er forpligtet til at levere det rigtige udstyr til det rigtige formål, og ikke bare en standard pakke der købes i hvilket som helst byggemarked uden at forstå, om det udstyr der købes, reelt er brugbart til den situation det skal bruges i. Vi forsøger at være et skridt foran markedet med det udstyr der er tilgængeligt i verden, teste det af og finde ud af om det er noget vi kan stå inde for. Vores team har over 20 års erfaring indenfor arbejde i højden sektoren, primært rope access. Og vi brænder for det vi laver, derfor træner og uddanner vi os i det udstyr som vi sælger.

 

Vision

Vores vision er at sprede budskabet om sikkert arbejde i højden og korrekt anvendelse af udstyr, det drejer sig ikke kun om udstyret, men også om hvordan udstyret bruges og at give den rette viden inden for den pågældende arbejdssituation, hvad end det drejer sig om redning og evakuering, faldsikring eller rope access.

I samarbejde med Harken industrial, Singing Rock og Rock Exotica er vi virkelig godt stillet, til at kunne levere den bedste udstyrs løsning, hvad end det drejer sig om redning og evakuering, faldsikring eller rope access.

Ønsker du at vide mere om Harken industrial, klik her:

Ønsker du at vide mere om Singing Rock, klik her:

 

Mission

  • Vi vil højne niveauet inden for arbejde i højden – det vil vi gøre igennem uddannelse.
  • Vi vil dræbe myter og vise fakta – det vil vi gøre igennem workshops, i samarbejde med udstyrs leverandører og rope access virksomheder i Danmark.
  • Vi vil igennem markedsføring promovere og sælge højt kvalitets udstyr.

 

 

Hvis du ønsker en dialog omkring vores produkter, eller andet, er du velkommen til at ringe på 30800070 eller sende en mail.

Kontakt os

 

Grejtech ApS
Framlev Korsvej 25
8462 Harlev J
CVR 37862053
tlf. +45 30800070
info@grejtech.dk

 

 

Ønsker du at indgå i et samarbejde eller et tilbud på en større ordre så kontakt os.

 

 

Grejtech_Omgrejtech_rundtbillede