Retur og reklamation

 

Annullering af ordre

Hvis du vil annullere din ordre, skal du altid ringe til Virksomheden på tlf. 30 80 00 70. Annullerer du efter ordren er afsendt fra lageret, er det ikke sikkert at ordren kan standses. På pakkeordrer kan du risikere stadig at modtage e-mail og SMS som opfordrer dig til at hente pakken. Det kan du blot ignorere.

Annullerer du en større ordre der leveres med fragtbil, efter den er afsendt fra lageret, kan du nægte modtagelse. Det er vigtigt at du husker at kontakte os inden du nægter modtagelse.

Vælger du at annullere din ordre, tilbagebetaler Virksomheden det beløb, som du har betalt for ordren inkl. det oprindelige fragtbeløb.


Skader eller mangler

Du skal gennemgå din ordre ved modtagelse. Hvis en vare er beskadiget eller lider af mangler, beder vi dig ringe til Virksomheden på telefon 30 80 00 70. Vi beder dig have din ordrebekræftelse eller dit fragtbrev parat når du ringer.


Fortrydelsesret ved online handel

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret når du handler online. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtager dine varer. Bliver din ordre leveret over flere omgange, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får sidste del af din ordre leveret.

Hvis du fortryder dit køb og vil sende dine varer retur med post eller fragtfirma, skal du kontakte Virksomheden på telefon 30 80 00 70, skrive en e-mail til ak@grejtech.dk eller udfylde fortrydelsesformularen og sende den retur til Framlev Korsvej 25, 8462 Harlev J, og give besked om at du vil sende dine varer retur.

Hvis du kontakter os via e-mail, vil du modtage en e-mail retur der bekræfter modtagelsen af din henvendelse.

Hvis hele ordren fortrydes, tilbagebetales beløbet for de varer du returnerer samt de oprindelige fragtomkostninger. Fortryder du dele af en ordre får du et beløb retur tilsvarende de varer du returnerer samt en eventuel difference i forhold til den oprindelige fragt. Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Tilbagebetalingen sker til samme betalingskort som du brugte ved betaling af din ordre. Virksomheden kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne.

 er vigtigt at du kontakter os, så vi kan registrere din returnering.

Returnerer du selv dine varer på vores adresse, skal du stadig give besked om fortrydelse på forhånd.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os meddelelse om dette.


Returnering af varer

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal selv stå for omkostningen i forbindelse med varens returforsendelse. Nogle varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post, og vil i stedet skulle returneres med fragtfirma.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis hele ordren fortrydes, tilbagebetales beløbet for de varer du returnerer samt de oprindelige fragtomkostninger. Fortryder du dele af en ordre får du et beløb retur tilsvarende de varer du returnerer samt en eventuel difference i forhold til den oprindelige fragt.

Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Tilbagebetalingen sker til samme betalingskort som du brugte ved betaling af din ordre. Virksomheden kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik. Er varen brugt eller beskadiget kan du ikke forvente at få det fulde beløb retur.

Kontakt os

 

Grejtech ApS
Framlev Korsvej 25
8462 Harlev J
CVR 37862053
tlf. +45 30800070
info@grejtech.dk

 

 

Ønsker du at indgå i et samarbejde eller et tilbud på en større ordre så kontakt os.

 

 

Grejtech_Omgrejtech_rundtbillede